Кава в зернах Колумбія Марагоджіп Los Bucaros (англ. Colombia Maragogype).
Колумбійська кава відрізняється величезною різноманітністю смаків: від більш густих, шоколадних, до легких солодких та фруктових.
Марагоджип із Колумбії – велика рідкість. У цій країні вкрай мало плантацій, які вирощують цей різновид. Відрізняється щільним шоколадним смаком із тонами фруктів та стабільно високою якістю.
Напій має приємний смак темного шоколаду, цитрусу та солодких фрутів.
Солодкість ■■■□□
Аромат ■■■■□
Гірчинка ■■□□□
Кислотність ■■□□□
Добре підійде для заварювання в чашці, турці, гейзерній кавоварці та кавомашині.
Країна походження
Кава була завезена до Колумбії 1723 року єзуїтами, хоча існують і безліч інших версій. Потроху вона поширилася всій країні як комерційна культура. Колумбія давно усвідомили важливість маркетингу та створення власного бренду. 1958-го року з'явився персонаж, який уособлює Колумбійську каву, – фермер Хуан Вальдес, і, можливо, це було найвдалішим рішенням. Зображення Хуана Вальдеса та його мула розміщувалося на мішках кави та було задіяне у різноманітних рекламних компаніях. Успіх персонажа був підкріплений першими словами, як, наприклад, "високогірна кава". Розповсюдження 100% колумбійської кави забезпечило Колумбії особливе місце серед інших країн в очах споживачів у всьому світі.
Умови зростання
Марагоджип - різновид арабіки, підвид типіки. Кава створена внаслідок природної мутації типіки. У дерев цього виду дуже велике листя, ягоди та зерна. Розмір дерева, великі інтервали між гілками обмежують його здатність виробляти так само багато ягід, як звичайна арабіка, через що врожаї марагоджипу значно нижчі. Дерева погано захищені від хвороб і це також часто позначається на стабільності постачання.
Збір
Зерна кави зібрані на висоті 1200 – 2200 метрів. Зібрана зелена кава зберігається і транспортується в Грейн-про мішках, що забезпечує збереження зібраних зерен від вологи.
Збір урожаю: березень - червень
Обсмаження кави
У нас тільки свіже обсмаження. Зерна кави обсмажені на власному виробництві із застосуванням інноваційних технологій «Air Roast System». Застосування даної технології обсмаження дозволяє максимально зберегти кавові масла, антиоксиданти (формують тягучий смак кави) та алкалоїд тригонелін (при обсмаженні створює унікальний аромат), які дають нам чистий смак і аромат кави. Свіжообсмажена кава протягом тяжня "дихає" (відлежується) у спеціальних бочках з харчової пластмаси, а потім запаковується на автоматичній лінії в пакети з клапаном, які дозволяють прекрасно зберегти смакові властивості зерен.
Як приготувати
Фермерську каву ми рекомендуємо готувати з використанням домашніх кавоварок і альтернативних способах заварювання (кемекс, аеропрес,т.д.). Дуже смачна та ароматна кава виходить також при заварюванні в турці (джезві) та гейзері.
Зернова або мелена
Помел ми робимо безкоштовно в залежності від вашого способу приготування та особистих вподобань.
Як купити
Купити якісну каву в зернах Колумбія Марагоджіп Los Bucaros (англ. Colombia Maragogype) в упаковках 100, 250, 500 грам і 1 кілограм з доставкою по Україні ви можете в нашому інтернет-магазині Mercato. Обирайте необхідну вагу, кількість та оформте замовлення.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.