- Бренд:
- 39
- Ступінь обсмаження:Середня
- Країна походження:Сальвадор
- Урожай:2021 -2022
Зернова кава Сальвадор Cordillera del Balsamo.
В смаку: чай мате, горіхи, шоколад, яблуко, цитрус
Сладость ■■■□□
Аромат ■■■■□
Горечь ■■□□□
Кислотность ■■■□□
Чудово підходить для заварювання в чашці, турці, гейзерній кавоварці та кавомашині.
Смак напою дасть відчуття польових квітів, білого винограду, цитрусу та молочного шоколаду.
Ретельна робота на фермах та на станціях обробки, а також чудовий мікроклімат та вулканічні ґрунти, дають послідовний та чіткий профіль чашки з року в рік, у кожному врожаї.
Фермерську каву ми рекомендуємо готувати з використанням професійних кавомашин і домашніх кавоварок. Дуже смачний та ароматний напій отримаєте, якщо приготуєте каву в турці (джезві) чи просто в чашці.
Через кризу roya (хвороба рослин, іржа) в останні кілька років, більшість фермерських господарств регіону відмовилися від традиційних сортів Borbon та Pacas на користь стійких до іржі рослин. Однак Cordillera del Balsamo зберегла більшість своїх первинних популяцій дерев, у яких підтримувалися продуктивність та здоров'я за допомогою інтегрованих методів ведення сільського господарства.
Керівники фермерських господарств у Cordillera del Balsamo провели тренування та навчання персоналу, який займається збором урожаю. Вони виходять на роботу кожного разу у період збору врожаю та на піку дозрівання ягід, коли кава досягла максимального смакового потенціалу. Лоти транспортуються до станції обробки Сан Мігель, де команда Coex Specialty ферментує кожну партію протягом 24 годин (залежно від клімату) для створення чистої збалансованої чашки, характерної для Сальвадору.
Збір
Зерна кави зібрані на висоті 1250 - 2000 метрів. Зібрана зелена кава зберігається і транспортується в Грейн-про мішках, що забезпечує безпеку зібраних зерен від вологи.
Збір врожаю: січень - квітень
Обсмаження кави
У нас тільки свіже обсмаження. Зерна кави обсмажені на власному виробництві із застосуванням інноваційних технологій «Air Roast System». Застосування даної технології обсмаження дозволяє максимально зберегти кавові масла, антиоксиданти (формують тягучий смак кави) та алкалоїд тригонелін (при обсмаженні створює унікальний аромат), які дають нам чистий смак і аромат кави. Свіжообсмажена кава протягом тяжня "дихає" (відлежується) у спеціальних бочках з харчової пластмаси, а потім запаковується на автоматичній лінії в пакети з клапаном, які дозволяють прекрасно зберегти смакові властивості зерен.
Як приготувати
Фермерську каву ми рекомендуємо готувати з використанням домашніх кавоварок і альтернативних способах заварювання (кемекс, аеропрес,т.д.). Дуже смачна та ароматна кава виходить також при заварюванні в турці (джезві) та гейзері.
Зернова або мелена
Помел ми робимо безкоштовно в залежності від вашого способу приготування та особистих вподобань.
Як купити
Купити якісну мелену каву з Сальвадор в упаковках 100, 250 грам і 1 кілограм з доставкою по Україні ви можете в нашому інтернет-магазині Mercato. Обирайте необхідну вагу, кількість та оформте замовлення.
Ступінь обсмаження | Середня |
Країна походження | Сальвадор |
Урожай | 2021 -2022 |
Технологія обсмаження | Air Roast System |
Регіон | Cordillera del Balsamo |
Сорт | Pacamara |
Ферма | Balsamo |
Оцінка SCA | 84 |
Висота зростання | 1100 - 1450 метрів |
Спосіб обробки | Митий |
Категорія | Зернова |