Чай чорний "Апельсиновий сплеск" – терпкий Цейлон з апельсином

🍊 Яскравий смак | Цейлонський чорний | Натуральний аромат
Відкрийте для себе неперевершений смак чаю "Апельсиновий сплеск"! Це інтенсивний, терпкий чорний чай, що входить до авторської колекції Mercato, і вражає дуже яскравим, насиченим смаком та ароматом. Високоякісний цейлонський чай OP (крупнолистий) чудово поєднується зі шматочками апельсинової цедри та пелюстками сафлору, створюючи справжній цитрусовий вибух.
Додаткова ароматизація, ідентична натуральному апельсину, органічно доповнює і посилює природний аромат апельсинової цедри, даруючи вам незабутні враження від кожного ковтка.
✨ Склад чаю "Апельсиновий сплеск"
- Чай цейлонський чорний ОР (крупнолистий)
- Цедра апельсина
- Пелюстки сафлору
- Ароматизатор ідентичний натуральному “Апельсин”
🌍 Створення купажу: міфи та історія Цейлонського чаю
Центральна Шрі-Ланка (в минулому Цейлон) – невелика за розмірами країна, але займає третє місце в світі (після Індії і Китаю) з виробництва чаю. Вона здатна порадувати навіть найдосвідченішого цінителя найширшим асортиментом відмінного (в першу чергу) чорного чаю.
Тут ви знайдете і приємно-терпкі сорти з провінції Ува (південно-західна частина острова), і дуже смачний, насичений сорт району Дімбула (східна частина острова), і, звичайно, неймовірно ароматний, з настоєм кольору золота, високогірний (часом плантації знаходяться на висоті 2000 м) чай з Нувара Елія.
До речі, в силу нерівномірності ландшафту на острові (гірські масиви перемежовуються з рівнинами і навпаки), зазвичай цейлонський чай диференціюється не тільки за назвою районів і провінцій, а й по висоті, на якій плантація розташована:
- Низькогірний чай: 0 – 550 м
- Середньогірний чай: 550 – 1050 м
- Високогірний чай: 1050 – 2000 м
♨️ Правильна технологія заварювання
💡 Рекомендації для ідеального смаку:
- Кількість заварки: 3 г на 300 мл води.
- Температура води: 90-95°C.
- Час заварювання: 6-7 хвилин.