Чай чорний Апельсиновий сплеск.
Смак: інтенсивний, терпкий смак, з шматочками апельсинової цедри і пелюстками сафлору.
Склад
Чай цейлонський чорний ОР (крупнолистий), цедра апельсина, пелюстки сафлору, ароматизатор ідентичний натуральному “Апельсин”
Сучасні технології виробництва
Чай з авторської колекції, рецепт вражає дуже яскравим, насиченим смаком і ароматом. Високоякісний чорний цейлонський чай з інтенсивним терпким смаком прекрасно поєднується зі шматочками апельсинової цедри і пелюстками сафлору. Додаткова ароматизація органічно доповнює і посилює природний аромат апельсинової цедри.
Створення купажу: міфи та історія
Центральна Шрі-Ланка (в минулому Цейлон) – невелика за розмірами країна, але займає третє місце в світі (після Індії і Китаю) з виробництва чаю та зможе порадувати навіть найдосвідченішого цінителя найширшим асортиментом відмінного (в першу чергу) чорного чаю. Це і приємно-терпкі сорти з провінції Ува (південно-західна частина острова), і дуже смачний, насичений сорт району Дімбула (східна частина острова), і, звичайно, неймовірно ароматний, з настоєм кольору золота, високогірний (часом плантації знаходяться на висоті 2000 м) чай з Нувара Елія. До речі, в силу нерівномірності ландшафту на острові (гірські масиви перемежовуються з рівнинами і навпаки), зазвичай цейлонський чай диференціюється не тільки за назвою районів і провінцій, а й по висоті, на якій плантація розташована (низькогірний чай – 0 – 550 м, середньогірний чай – 550 – 1,050 м, і, нарешті, високогірний чай – 1,050 – 2,000 м).
Правильна технологія заварювання
3 г заварки на 300 мл. води при температурі 90-95 градусів С. Заварювати 6-7 хвилин.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.