Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Дніпро, пр. Гагаріна, б. 74
м. Дніпро, пр. Гагаріна, б. 74
Телефони: +38 (063) 729 92 68‬
пн-пт 09.00-17.00

Кава без кофеїну в зернах від Меркато - насолоджуйтеся смаком без обмежень

Кава без кофеіну Гондурас Decaf Organic
2
В наявності
Кава без кофеїну Гондурас Decaf Organic.Кава в Зернах Гондурас без Кофеїну: Натуральний Смак Добро пожаловать в світ вишуканої кави від Меркато – вашого провідного постачальника найкращих кавових зерен. Сьогодні ми представляємо вам унікальний сорт -..
275 грн.
Хіт продажів
Кава без кофеїну Колумбія Supremo Decaf
2
В наявності
Колумбійська кава в зернах без кофеїну Супремо Декаф - (англ. Supremo Decaf CO2). Напій має приємний легкий смак, з ароматом апельсинової цедри, ванілі та смородини та практично не містить кофеїну. Солодкість      &n..
350 грн.
Кава без кофеїну в зернах від Меркато - насолоджуйтеся смаком без обмежень

Багато кофеманів з різних причин - медичного характеру чи власних уподобань - вживають декофеїнізований напій. Ми пропонуємо зерновий та мелений decaf високої якості кращих сортів, привезених з фермерських кавових плантацій Африки, Центральної та Південної Америки.

Що таке кава без кофеїну

Безкофеїновою називають каву, що позбулася основної частини кофеїну у процесі декофеїнізації (decaf).

Такий напій зберігає всі корисні речовини, смакові та ароматичні властивості, але при цьому вплив кофеїну на організм зведений до мінімуму: можна сміливо випити чашечку на ніч без ризику отримати безсоння. З іншого боку, від декафу не варто чекати приливу бадьорості та енергії. Від зловживання декофеїнізованим напоєм також потрібно утриматися.

Декаф у зернах отримують зі звичайних зелених кавових бобів.

Основні методи dеcaf`у

У сучасному кавовому виробництві практикують кілька методів декофеїнізації. Для обробки використовують тільки зелені кавові боби.

Прямий метод часто називають традиційним. Зерна вимочують у гарячій воді, виймають і використовують натуральний розчинник для видалення кофеїну. Потім сировину миють та ретельно висушують.

Непрямий метод передбачає вимочування бобів у гарячій воді, при цьому всі речовини та олії, що містяться у ягодах, переходять у воду. Потім зерна виймають, а кофеїн, зв’язаний спеціальним розчинником, випарюють. Далі сировину знову занурюють у рідину, де кавові олії та ароматичні речовини реабсорбуються до кавових бобів.

Де купити каву без кофеїну

Бажаєте побалувати себе філіжанкою кави без кофеїну? Зазирніть до інтернет-магазину Mercato! У нас ви знайдете кращий декаф у зернах з плантацій Колумбії та Гондурасу свіжого обсмаження на власному виробництві. Свіжообсмажена кава упаковується в пакети з клапаном, котрий дозволяє зберегти смак та аромат зерен. Доступні упаковки 100, 250, 500 грамів і 1 кілограм.

Надаєте перевагу меленому декафу? Ми виконаємо помел безкоштовно залежно від ваших уподобань і способу приготування.

У Меркато дуже швидка доставка: замовлення, прийняте до 14:00, відправимо того ж дня. Також можлива адресна доставка кур’єром в Києві та Дніпрі.