Послуги по обсмажуванні кави в Україні
Кожен кавовий гурман, хоча б один раз задавався питанням - яка обсмажування кави краще і чому треба пити тільки свіжообжарену кави?
Ступінь обсмажування кави і обсмаження залежить від багатьох показників. Враховується загальний первинний стан зерен, час і температура обсмажування. Фахівці Mercato вміють підібрати для кожного виду кави, свій, індивідуальний метод обсмаження. У компанії працюють кращі обжарщікі кави в Україні, з великим досвідом роботи в кавовій сфері.
Обсмажування кави під замовлення проходить під строгим контролем професіоналів. Контролюється процес вирощування кавових зерен, доставка продукції, обробка. Відстежується технологія обсмажування кави, для того щоб все відбувалося відповідно до встановлених правил.
Фабрика кави пропонує унікальний кави приготований за інноваційною технологією «fluid bed». Використання даної технології, дозволяє прекрасно зберегти смакові якості кави. Послуги по обсмажуванні кави повністю автоматизовані, що дозволяє отримати кави найвищої якості.
Mercato Group пропонує послуги виробництва кави під власною торговою маркою (ВТМ) private label замовника. Завдяки нам ви зможете створити свій кавовий брендякісної кави.
Унікальна технологія професійної обсмаження
У виробничому процесі задіяні промислові ростери. Завдяки наявності високотехнологічного обладнання можлива промислова обсмажування кави. Ми виробляємо стільки кави, скільки потрібно нашим замовникам. Обсмажування кави обладнання розраховане на інтенсивне використання, тому наші замовники можуть бути повністю впевнені в тому, що отримають замовлення вчасно, без затримок.
Кава свіжа обсмажування регулюється за смаковими якостями. Перевіряється фахівцями і коригується смак у всіх партій зерен, завдяки семпл-обсмажуванні і каппінгам. Професійна обсмажування кави в виробничих умовах дозволяє відстежити рівень обсмаження і, якщо необхідно, підкоригувати смак до отримання найкращого ефекту.
Технологія «fluid bed» має на увазі обжарку в струменях гарячого повітря. На першій стадії зерна, як би ширяють і смажаться на шарі гарячого повітря. Цей шар породжує вихрові потоки в обжарочной камері, завдяки яким відбувається рівномірне обсмажування зерна з усіх боків.
Далі, в процесі обсмажування, потоками повітря зерна позбавляються від лушпиння, яка збирається в спеціальній камері. Дим, що утворюється при процесі обсмажування, при такій технології, вивітрюється з обжарочной камери, що дозволяє зберегти аромат свіжообсмажених зерен без димних домішок При цьому максимально зберігаються кавові масла, антиоксиданти і алкалоїд трігонеллін (при обсмажуванні створює ні з чим не порівнянний аромат кави).
Якісна еко - упаковка
Власне високотехнологічне обладнання для якісної екологічно чистої упаковки. Обсмажування кави в Mercato - гарантія 100% бадьорості, відмінного смаку і аромату.
Хочете дізнатися, де в купити смачну каву в Україні? Дізнайтеся, хто купує каву Mercato і сміливо йдіть на дегустацію. У Києві можна купити каву з доставкою.
Свіжообжарену кави фасується, згідно з правилами. Кава упаковується в фольговані пакети, які забезпечені повітряним клапаном. Правильна фасування кави дозволяє зберегти якість продукту на найвищому рівні. Всі виробничі процеси ведуться з дотриманням норм і вимог на основі системи управління безпечністю харчових продуктів (HACCP) стандарт ISO 22000 і контролюються менеджментом Mercato.
Свіжообсмаженої зерна протягом кількох днів витримується в спеціальних ємностях з харчової пластмаси, а потім упаковується на автоматичної лінії в еко- пакети з клапаном, які прекрасно зберігають смакові якості і аромат свіжообсмаженої зернової кави.
- Можливості поставок - 25 тонн / міс
- Постійних партнерів більш - 200
- Кожен день ми відвантажуємо свіжу каву нашим партнерам по всій території України
- Промислових ростерів - 2 шт
- Вартість послуг по обсмажуванні кави від 50 грн / кг