Колумбійська кава в зернах без кофеїну Супремо Декаф - (англ. Supremo Decaf CO2).
Напій має приємний легкий смак, з ароматом апельсинової цедри, ванілі та смородини та практично не містить кофеїну.
Солодкість ■■■□□
Аромат ■■□□□
Гірчинка ■■■□□
Кислотність ■■□□□
Чудово підійде для заварювання в чашці, турці, гейзерній кавоварці та кавомашині.
Країна походження
Колумбія - один з найбільших виробників кави у світі, його експорт контролюється Національною Федерацією. Кава - один із головних продуктів Колумбії. У кавовому бізнесі зайнято понад 400 000 людей на території понад 1 млн гектарів. Колумбія - другий після Бразилії найбільший експортер кави та провідний виробник «митої кави», також відомої професіоналами як «м'яка». Кава сорту «арабіка» вперше почала культивуватися іспанськими місіонерами на крутих схилах Кордильєрів на початку 19 століття.
Більшість плантацій знаходяться саме навколо цих територій. Кордильєри - це складки земної кори, що перетинають усю країну і продовжують свій шлях до Огненної Землі. Вони також відомі як «територія кави». Сприятливий клімат країни і особливо складні технології культивації та обробки роблять колумбійську каву однією з найкращих на землі. З неї можна отримати прекрасний помел і настій. У неї середня кислотність і аромат, що нагадує свіжу олію. Одна з великих переваг цієї кави перед бразильською в тому, що колумбійські фермери не хвилюються через морози, що знижують урожай. Їхній клімат настільки постійний, що можна передбачити погоду практично на рік.
Умови зростання
Поєднання родючих ґрунтів та вдалого географічного положення в регіоні Уіла (англ. Huila) добре підходить для вирощення кави. Досвід показує, що місцевий кава має дуже складний, фруктовий смак у всій Колумбії. У регіоні діють понад 70 тис. фермерів, що обробляють понад 16 тис. г землі.
Збір
Прямий метод видалення кофеїну включає обробку парою протягом 30 хвилин та подальшу обробку протягом 10 годин. Потім зерна обробляють протягом 10 годин. У деяких випадках декофеїнівзована кава, яка виходить за допомогою екстракції етилацитатом, називають натуральним продуктом, так як етилацитат може бути отриманий з фруктів або овочів, хоча для екстракції використовують синтетичний етилацитат. Зібрана зелена кава зберігається та транспортується в Грейн-про мішках, що захищає зібрані зерна від вологості. Зерна кави зібрані на висоті 1250 – 2000 метрів.
Збір урожаю: квітень – травень.
Обсмаження кави
У нас тільки свіже обсмаження. Зерна кави обсмажені на власному виробництві із застосуванням інноваційних технологій «Air Roast System». Застосування даної технології обсмаження дозволяє максимально зберегти кавові масла, антиоксиданти (формують тягучий смак кави) та алкалоїд тригонелін (при обсмаженні створює унікальний аромат), які дають нам чистий смак і аромат кави. Свіжообсмажена кава протягом тяжня "дихає" (відлежується) у спеціальних бочках з харчової пластмаси, а потім запаковується на автоматичній лінії в пакети з клапаном, які дозволяють прекрасно зберегти смакові властивості зерен.
Як приготувати
Фермерську каву ми рекомендуємо готувати з використанням домашніх кавоварок і альтернативних способах заварювання (кемекс, аеропрес,т.д.). Дуже смачна та ароматна кава виходить також при заварюванні в турці (джезві) та гейзері.
Зернова або мелена
Помел ми робимо безкоштовно в залежності від вашого способу приготування та особистих вподобань.
Як купити
Купити якісну каву в зернах без кофеїну Супремо Декаф - (англ. Supremo Decaf CO2) в упаковках 100, 250 грам і 1 кілограм з доставкою по Україні ви можете в нашому інтернет-магазині Mercato. Обирайте необхідну вагу, кількість та оформте замовлення.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.