Корзина 0
Список сравнения 0 Список желаний 0
Личный кабинет
Меню
Наш адрес: г. Днепр, пр. Гагарина, б. 74
г. Днепр, пр. Гагарина, б. 74
Телефоны: +38 (063) 729 92 68‬
пн-пт 09.00-17.00
365 грн.

Гватемала – Finca San Jose Del Lago

Продано
Производитель: Mercato Group
Код Товара: #33473
Отзывы: (0)
Распродано
365 грн.
Характеристики: (смотреть все)
Вкус
сушений апельсин, цитрус, ягоди
Степень обжарки
Средняя
Страна происхождения
Гватемала
Регион
Солола
Технология обжарки
Air Roast System

Гватемала  Finca San Jose Del Lago

Огляд: Finca San Jose Del Lago – відома кавова ферма, розташована в мальовничих високогір'ях Гватемали, в департаменті Солола, поблизу озера Атітлан. Ферма славиться виробництвом кави виняткової якості, яка вирощується на вулканічному ґрунті на висоті 1,550-2,100 м над рівнем моря. Кава ферми має оцінку 84,25 балів за шкалою SCA, а вирощуються тут сорти, такі як Caturra, Typica та Bourbon. Ферма присвячує 45 гектарів вирощуванню кави, а решта території є природним заповідником.


Регіон вирощування кави в Гватемалі: Гватемала відома своїми ідеальними умовами для вирощування кави, особливо в регіоні Атітлан, де унікальний клімат, вулканічний ґрунт і висоти створюють багатий профіль кави з яскравими нотками фруктів і квітів. Холодні температури та близькість до озера Атітлан забезпечують ідеальний мікроклімат для вирощування високоякісних кавових зерен з виразними цитрусовими та ягідними відтінками.

Збір та обробка: Кавові вишні на фермі Finca San Jose Del Lago збирають вручну, щоб відібрати лише найспіліші плоди. Після збирання вишні піддаються митому способу обробки: спершу їх сортують, відділяючи недозрілі, потім вишні пульпують і ферментують у воді протягом 6-8 годин. Після цього зерна промивають і викладають сушитися на патіо, що займає від 10 до 15 днів. Така ретельна обробка підкреслює цитрусові та ягідні нотки кави, зберігаючи її збалансоване тіло​.


Смаковий профіль: Кава з Finca San Jose Del Lago відзначається смаком сушеного апельсина, цитрусових та ягід. Баланс між солодкістю та кислотністю робить її ідеальною для різних способів приготування, створюючи приємний профіль для справжніх поціновувачів кави. Високогірне середовище вирощування і ретельний догляд забезпечують неповторний смак.

Популярні методи приготування:

  1. Еспресо: Використовуйте 18-20 грамів дрібно змеленої кави та екстрагуйте протягом 25-30 секунд для отримання багатого шоту, що розкриє фруктові та цитрусові нотки.
  2. Френч-прес: Змеліть 30 грамів кави крупно і заваріть у 500 мл води протягом 4-5 хвилин. Цей метод дозволяє повністю розкрити тіло кави і її складний смаковий профіль.
  3. Пуровер: Використовуйте 15 грамів кави середнього помелу і 250 мл води. Лийте воду рівномірно по колу для досягнення чистої, збалансованої чашки з чіткими фруктовими та цитрусовими нотами.


Відкрийте для себе унікальний смак кави з Finca San Jose Del Lago і пориньте в традиції гватемальського кавового мистецтва. Замовляйте вже сьогодні і відчуйте різницю, яку дарує відповідальне, високогірне вирощування.


Теги: арабика, Гватемала, фермерский

Главные_верх_страницы
Вкус
сушений апельсин, цитрус, ягоди
Степень обжарки
Средняя
Страна происхождения
Гватемала
Урожай
2024 год
Общие
Регион
Солола
Технология обжарки
Air Roast System
Ферма
San Pedro
Оценка SCA
84,25
Высота произрастания
от 1500 - 2000 метров
Способ обработки
Мытый
Категория
Зерновой
Отзывы
0/ 5
средний рейтинг товара
0
0
0
0
0
Нет отзывов о данном товаре. Станьте первым, оставьте свой отзыв.

Нет вопросов о данном товаре, станьте первым и задайте свой вопрос.

Рекомендуемые товары