Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Дніпро, пр. Науки, б. 74
м. Дніпро, пр. Науки, б. 74
Телефони: +38 (063) 729 92 68‬
пн-пт 09.00-17.00
395 грн.

Гватемала – Finca San Jose Del Lago

Продано
Виробник: Mercato Group
Код товару: #33473
Відгуки: (0)
Розпродано
395 грн.
Характеристики: (дивитися всі)
Смак
сушений апельсин, цитрус, ягоди
Ступінь обсмаження
Середня
Країна походження
Гватемала
Регіон
Солола
Врожай
2024 рік

Гватемала  Finca San Jose Del Lago

Огляд: Finca San Jose Del Lago – відома кавова ферма, розташована в мальовничих високогір'ях Гватемали, в департаменті Солола, поблизу озера Атітлан. Ферма славиться виробництвом кави виняткової якості, яка вирощується на вулканічному ґрунті на висоті 1,550-2,100 м над рівнем моря. Кава ферми має оцінку 84,25 балів за шкалою SCA, а вирощуються тут сорти, такі як Caturra, Typica та Bourbon. Ферма присвячує 45 гектарів вирощуванню кави, а решта території є природним заповідником.


Регіон вирощування кави в Гватемалі: Гватемала відома своїми ідеальними умовами для вирощування кави, особливо в регіоні Атітлан, де унікальний клімат, вулканічний ґрунт і висоти створюють багатий профіль кави з яскравими нотками фруктів і квітів. Холодні температури та близькість до озера Атітлан забезпечують ідеальний мікроклімат для вирощування високоякісних кавових зерен з виразними цитрусовими та ягідними відтінками.

Збір та обробка: Кавові вишні на фермі Finca San Jose Del Lago збирають вручну, щоб відібрати лише найспіліші плоди. Після збирання вишні піддаються митому способу обробки: спершу їх сортують, відділяючи недозрілі, потім вишні пульпують і ферментують у воді протягом 6-8 годин. Після цього зерна промивають і викладають сушитися на патіо, що займає від 10 до 15 днів. Така ретельна обробка підкреслює цитрусові та ягідні нотки кави, зберігаючи її збалансоване тіло​.


Смаковий профіль: Кава з Finca San Jose Del Lago відзначається смаком сушеного апельсина, цитрусових та ягід. Баланс між солодкістю та кислотністю робить її ідеальною для різних способів приготування, створюючи приємний профіль для справжніх поціновувачів кави. Високогірне середовище вирощування і ретельний догляд забезпечують неповторний смак.

Популярні методи приготування:

  1. Еспресо: Використовуйте 18-20 грамів дрібно змеленої кави та екстрагуйте протягом 25-30 секунд для отримання багатого шоту, що розкриє фруктові та цитрусові нотки.
  2. Френч-прес: Змеліть 30 грамів кави крупно і заваріть у 500 мл води протягом 4-5 хвилин. Цей метод дозволяє повністю розкрити тіло кави і її складний смаковий профіль.
  3. Пуровер: Використовуйте 15 грамів кави середнього помелу і 250 мл води. Лийте воду рівномірно по колу для досягнення чистої, збалансованої чашки з чіткими фруктовими та цитрусовими нотами.


Відкрийте для себе унікальний смак кави з Finca San Jose Del Lago і пориньте в традиції гватемальського кавового мистецтва. Замовляйте вже сьогодні і відчуйте різницю, яку дарує відповідальне, високогірне вирощування.


Теги: арабіка, фермерьска, Гватемала

Головні_верх_сторінки
Смак
сушений апельсин, цитрус, ягоди
Ступінь обсмаження
Середня
Країна походження
Гватемала
Врожай
2024 рік
Загалні
Регіон
Солола
Технологія обсмаження
Air Roast System
Ферма
San Pedro
Оцінка SCA
84,25
Висота зростання
від 1500 - 2000 метрів
Спосіб обробки
Митий
Категорія
Зернова
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари