Кава в зернах Колумбія Huila Supremo.
Високоякісна 100% арабіка з Колумбії. Якісна фермерська кава. Зерна кави зібрані на висоті 1100-1500 метрів. Каву тримаємо в Ґрейн-про мішках, які забезпечують чудове збереження від вологи зібраних зерен.
Напій має приємний смак молочного шоколаду, темного винограду, кісточкові фрукти та цитрусу.
Солодкість ■■■□□
Аромат ■■■■□
Гірчинка ■■□□□
Кислотнімть ■■■□□
Чудово підійде для заварювання в чашці, турці, гейзерній кавоварці, альтернативі та кавомашині.
В нашому магазині тільки свіже обсмажування. Зерна кави обсмажуємо на власному виробництві з використанням інноваційної технології "fluid bed". Використання цієї технології обсмаження дозволяє максимально зберегти кавові масла, антиоксиданти (формують терпкий смак кави) і алкалоїд тригонелін (при обсмажуванні створює унікальний аромат), які дарують нам чистий смак та аромат кави. Свіжообсмажена кава протягом тижня "дихає" (відлежується) у спеціальних бочках з харчової пластмаси, а далі ми пакуємо зерна на автоматичній лінії в пакети з клапаном, які допомагають чудово зберігати смакові якості зерен.
Кава — один з основних продуктів Колумбії. В кавовому бізнесі беруть участь більш як 400 000 людей на території більш 1 млн гектарів. Колумбія — другий після Бразилії найбільший експортер кави і провідний виробник «митої кави», також відомої професіоналам як «м'якої».
Кава сорту «арабіка» вперше почав культивуватись іспанськими міссіонерами на крутих схилах Кордильєрів на початку 19 сторіччя. Більшість плантацій знаходяться саме біля цих територій. Кордильєри — це складки земної кори, які перетинають всю країну і продовжують свій шлях до Вогняної Землі. Вони також відомі як «територія кави».
Сприятливий клімат країни та особливо складні технології культивації та обробки кави роблять колумбійську каву однією з кращих на землі. З неї отримуємо чудовий помел і настій. В неї середня кислотність й аромат, що нагадує свіже масло. Велика перевага цієї кави перед бразильською в тому, що колумбійські фермери не хвилюються щодо морозів, які винищують врожай. Їх клімат настілько постійний, що можна передбачити погоду практично на рік.
Найзнаменитіша колумбійська кава — це «Меделін», яка названа так за великим розміром зерна. Вона також відома певною солодкістю смаку. Місцеві знавці називають його «suave», що означає «м'який».
Фермерську каву ми рекомендуємо готувати з використанням професійних кавомашин і домашніх кавоварок. Дуже смачний та ароматний напій отримаєте, якщо приготуєте каву в турці (джезві) чи просто в чашці.
Ви можете безкоштовно замовити індивідуальний помел зерна в залежності від вашого способу приготування кави.
Купити якісну зернову колумбійську каву в упаковках 100, 250, 500 грамів та 1 кілограм з доставкою по Україні ви можете в нашому інтернет-магазині Mercato. Обирайте необхідну вагу, кількість упаковок та оформлюйте замовлення.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.