Кава в зернах Перу Амазонас гр. 1 (англ. — Amazonas Grade 1).
На смак відчувається зелене яблуко, карамель, цитрус та какао боби.
Солодкість ■■■□□
Аромат ■■■■□
Гірчинка ■■■□□
Кислотність ■■□□□
Чудово підходить для заварювання в чашці, турці, гейзерній кавоварці й кавомашині.
Країна походження
Кава вперше з'явилася в Перу між 1740-м – 1760-м роками, коли віце королівство Перу займало більшу територію, ніж сучасна держава. Зараз Перу є одним з найбільших виробників кави у світі.
Умови вирощування
Погана іфнраструктура й до сьогодні заважає розвитку країни, яка виробляє дуже високоякісну мелену каву. Поблизу ферм майже немає станцій обробки, а це означає, що транспортування зібраного врожаю до станції займає більше необхідного часу. Деякі зерна змішують з іншими, а потім перепродають на експорт. Чверть 100 000 дрібних фермерів країни знаходяться у складі кооперативів, хоча важливо пам'ятати, що сертифікати трейдерів дають тільки каву від кооперативів. Перу також давно веде органічне господарство, хоча це рідко призводить до покращення смакових характеристик. На ділі виходить так, що вартість органічної кави настільки низька, що вони сбивають ціну для всіх фермерів, незалежно від того, чи виробляють вони каву високої якості, чи ні. Можливо, з цієї причини або через широке розповсюдження Тіпіки хвороби кави іржа становить дуже серьйозною проблемою для фермерів. 2013-му році був хороший врожай, але з того часу відбулося декілька масштабних спалахів захворювання кавової іржі, що може знизити загальне виробництво в найближчому майбутньому.
Збір
Кахамарка штат на півночі країни, який названо за його столицею. Тут знаходиться північна частина Перуанських Анд. Перевагою регіону є екваторіальний клімат та грунт.Основна частина виробництв регіону - дрібні ферми, зазвичай вони входять в різні об'єднання виробництв, які надають їм технічну допомогу, навчають, дають кредити, допомагають розвиватися. Одна з таких організацій в регіоні CENFROCAFE - допомагає з обсмажуванням кави 1900 сім'ям, а також має власну кав'ярню.
Обсмаження кави
У нас тільки свіже обсмаження. Зерна кави обсмажені на власному виробництві із застосуванням інноваційних технологій «Air Roast System». Застосування даної технології обсмаження дозволяє максимально зберегти кавові масла, антиоксиданти (формують тягучий смак кави) та алкалоїд тригонелін (при обсмаженні створює унікальний аромат), які дають нам чистий смак і аромат кави. Свіжообсмажена кава протягом тяжня "дихає" (відлежується) у спеціальних бочках з харчової пластмаси, а потім запаковується на автоматичній лінії в пакети з клапаном, які дозволяють прекрасно зберегти смакові властивості зерен.
Як приготувати
Фермерську каву ми рекомендуємо готувати з використанням домашніх кавоварок і альтернативних способах заварювання (кемекс, аеропрес,т.д.). Дуже смачна та ароматна кава виходить також при заварюванні в турці (джезві) та гейзері.
Зернова або мелена
Помел ми робимо безкоштовно в залежності від вашого способу приготування та особистих вподобань.
Як купити
Купити якісну зернову каву з Перу Грейд 1 (англ. — Grade 1) в упаковках 100, 250, 500 грамм і 1 кілограм с доставкою по Україні ви можете в нашому інтернет-магазині Merkato. Обирайте необхідну вагу, кількість та оформте замовлення.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.