Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Дніпро, пр. Гагаріна, б. 74
м. Дніпро, пр. Гагаріна, б. 74
Телефони: +38 (063) 729 92 68‬
пн-пт 09.00-17.00
505 грн.

Кава в зернах Мексика Марагоджип

Хіт продажів
Виробник: Mercato Group
Код товару: #4394
Відгуки: (4)
20
505 грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Смак
яблучний пиріг, слива, лимонний кекс, квітковий мед
Ступінь обсмаження
Середня
Країна походження
Мексика
Регіон
Chiapas
Врожай
2024 рік

Кава в зернах Мексика Марагоджип (Maragogipe)

Опис продукту: Мексиканська кава сорту Марагоджип вирощується в регіоні Чіапас, який знаходиться на південному заході Мексики біля кордону з Гватемалою. Завдяки вулканічному ґрунту та ідеальному клімату на висотах від 900 до 1 300 метрів, ця кава має унікальний смаковий профіль. Марагоджип відомий своїми великими зернами, що вирізняє його серед інших сортів арабіки.

Смак: Кава Марагоджип має ніжний, збалансований смак із середньою кислотністю. У смаку відчуваються ноти горіхів, шоколаду, сухофруктів та легкої цитрусової свіжості. Кава залишає приємний солодкуватий післясмак із тонкими фруктовими відтінками.

Процес вирощування та збору: У Чіапасі більшість кавових плантацій є сімейними фермерствами, які використовують традиційні та органічні методи вирощування. Фермери ретельно стежать за екологічними умовами, вирощують каву в тіні дерев і підтримують біорізноманіття. Збір врожаю відбувається вручну в період з грудня по березень, коли ягоди досягають максимальної стиглості.

Обробка кавових зерен: Зерна обробляються методом «миття», що полягає в очищенні від м'якоті після збору і ферментації у воді. Це допомагає зберегти чистий і яскравий смак кави. Потім зерна сушать на відкритому повітрі на спеціальних підвищених лотках або на терасах під сонцем.

Способи приготування:

1.    Еспресо: Використовуйте 18-20 г кави на подвійний еспресо (30-40 мл), температура води має бути близько 93°C.

2.    Френч-прес: На 1 літр води візьміть 60-70 г грубого помелу кави. Залийте окропом (90-94°C), дайте настоятися 4-5 хвилин.

3.    Пуровер: Для пуровера рекомендується співвідношення 1:15 (кава: вода). Помел має бути середньо-грубим, а вода температурою 92-94°C.

Відкрийте для себе смак Мексики з кавою Марагоджип! Замовляйте зараз і насолоджуйтесь ніжним смаком горіхів, шоколаду та цитрусів. Оцініть справжню якість кави з регіону Чіапас, врожаю 2024 року. Замовляйте свіжообсмажені зерна і підкресліть свій день ідеальною чашкою кави!


Теги: арабіка, фермерська, Мексика, Марагоджип

Головні_верх_сторінки
Смак
яблучний пиріг, слива, лимонний кекс, квітковий мед
Ступінь обсмаження
Середня
Країна походження
Мексика
Врожай
2024 рік
Загалні
Регіон
Chiapas
Сорт
Maragogype
Технологія обсмаження
Air Roast System
Оцінка SCA
83,25
Висота зростання
1200 - 1400 метрів
Спосіб обробки
Мита
Категорія
Зернова
Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товара
4
0
0
0
0
Таня
Таня
13.12.2023
Моя оцінка:
Нарешті привезли! Моя улюблена кава
Игорь
Игорь
04.08.2020
Моя оцінка:
Достойный сорт и высокое качество зерна, будем брать
Михаил
Михаил
05.07.2020
Моя оцінка:
Хороший кофе, предложили на дегустацию, теперь вынужден купить))так как очень интересно распробовать его по-подробнее. Зерна здоровенные. Метод заваривания пуровер.
Лана
Лана
04.07.2020
Моя оцінка:
Пробовала разные сорта и марагоджип — это моя любовь! Особенно из Мексики. Крупные зёрна ни с какими другими не спутать, напиток богатый и сложный, в кофемашине вываривается без кислинки, насыщенный вкус кофе даже с добавлением молока, что невероятно радует! Спасибо за этот сорт и его идеальную обжарку.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари