Чай чорний з Ехінацеєю.
Прозорий помаранчевий настій має пряний солодкий аромат яблук з легкою гірчинкою та ніжним присмаком ехінацеї. Післясмак - фруктовий, медово-солодкий. Цей чай піднімає настрій та імунітет за будь-якої погоди.
Чай чорний цейлонський Pekoe, ехінацея, яблуко, цедра апельсина, цукати манго, ароматизатор Яблуко.
Створення купажу: міфи і історія
Цей чай немов зібраний з кращіх врожаїв осені. Рожеві квіти ехінацеї та помаранчево-золоті цукати апельсина, яблук і манго розсипані в тонких листях високосортного цейлонського чаю. Прозорий помаранчевий настій має пряний солодкий аромат яблук з легкою гірчинкою та ніжним присмаком ехінацеї. Післясмак - фруктовий, медово-солодкий. Цей чай піднімає настрій та імунітет за будь-якої погоди.
Склад: чай чорний цейлонський Pekoe, ехінацея, яблуко, цедра апельсина, цукати манго, ароматизатор Яблуко.
Правильна технологія заварювання - гарантія насолоди смаком
Правильна технологія заварювання
3 г заварки на 300 мл. води при температурі 90-95 градусів С. Заварювати 6-7 хвилин.
Заварювати чай чорний з ехінацеєю треба так: на кожну порцію слід взяти по 3 грами сухої заварки на 300 мл окропу. Першою порцією води слід обполоснути посуд для заварювання, щоб він краще зберігав прийнятну для заварювання чаю температуру. Кращий посуд для заварювання цього сорту чаю - скляний або керамічний чайник. Зазвичай цей купаж прийнято заварювати методом настоювання.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.