Чай зелений Будда.
Класичний зелений крупнолистовий чай з тонким ароматом і світло-жовтим кольором настою. Скорочені уздовж, ніжні листки чаю при заварюванні розкривають легкий, злегка фруктовий аромат з виразними медовими нотами.
Смак напою чистий, освіжаючий, з приємною гіркотою і м'яким солодким присмаком.
Правильна технологія заварювання — гарантія насолоди смаком
Для заварювання чаю Будда треба взяти 2-3 грами сухої заварки на 150 мл води, розігрітої до температури 85-90 ° C і залити цією водою чайне листя в підготовленому посуді. Кращий посуд для заварювання цього сорту чаю — керамічний чайник з товстими стінками або чашка, але допускаються і гайвань або скляна колба. Як і будь-який інший класичний зелений чай, чай Будда не слід заливати занадто гарячою водою і настоювати занадто довго. Для настоювання досить 2 хвилин.
Будда — це зелений класичний чай, який почали пити кілька століть назад. За легендою, перший кущ виріс з вії Будди, коли просвітлений задрімав під час медитації. Добротний, якісний зелений чай може носити безліч різних назв, збиратися з кущів різних сортів, але йому притаманна одна важлива якість: це напій, який бадьорить і додає сили. Раніше саме ця характеристика визначала якість чаю. Кращі сорти, такі як Будда, успішно дійшли до наших днів і не втратили ні краплі популярності.
Колір, смак, аромат і вплив чаю на організм
Чай «Будда» — це скорочене листя темно-зеленого кольору з вкрапленнями ніжних світлих листків. Йому притаманний трав'яний, з квітковими нотками аромат. Для напою, приготованого з цих листів, характерний ніжно-жовтий колір, іноді з легким відтінком зеленого, і солодкуватий, освіжаючий смак. Чай залишить після себе м'який і тонкий, але довгий післясмак.
Класичний зелений чай з Китаю цього сорту увібрав в себе все краще, що дає клімат чайних провінцій: чисте повітря, відсутність значних коливань температури, вологість грунту. Чай збирають тоді, коли верхні чайні листочки вже досягли необхідного розміру, але не встигли огрубіти. Збір здійснюється в основному вручну, а подальша обробка - із застосуванням механізмів. Акуратне скручування зібраної сировини і термообробка до початку процесів ферментації надійно зберігає природний колір і аромат чаю.
Классический вкус зелёного чая меня покорил. Я очень довольна выбором!
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.