Чай трав'яний Альпійский луг.
Трав'яний чай Альпійський луг – це легендарний трав'яний збір, який знайомий багатьом. Він дарує спокій та відчуття легкості. Вдало підібраний склад трав, квітів та ягід при заварюванні дає приємний насичений аромат, який переносить у сонячний літній день.
Натуральна суміш трав, ягід шипшини, цедри цитрусових, суцвіть ромашки, апельсинового дерева, лимонної трави та м'яти.
Натуральна суміш із трав, ягід шипшини, цедри цитрусових, суцвіть ромашки, апельсинового дерева, лимонної трави та м'яти.
Кожна рослина, яка входить до складу чаю, проходить клопіткий процес підготовки. Їх збирають, підсушують, а потім додають до ароматного міксу із трав.
Колір, смак, аромат та вплив чаю на організм
Чудовий ароматний напій, має ягідно-фруктовий аромат і освіжаючий смак.
Колір настою – світло-жовтогарячий.
Ягоди шипшини славляться, як природне джерело вітаміну С. М'ята сприяє травленню та покращенню роботи шлунку. Ромашка має знеболювальну, протизапальну, антисептичну, бактерицидну дію та заспокоює нерви. Лимонна трава має знеболювальну, антидепресивну дію.
Крім безлічі корисних властивостей цей мікс має прекрасний гіркувато-м'ятний смак, з яскравими нотками цитрусів.
Правильна технологія заварювання – гарантія задоволення смаком.
Чай заливають гарячою водою двічі (температура води – 95°С). Спочатку на 1/3 обсягу через 2 хв. - На 2/3 обсягу. Правильний час заварювання зазвичай становить 4-5 хвилин.
Західна та центральна Україна – віддаленість України від океанів (ніяких цунамі, тайфунів та інших неприємностей), рівнини, вкриті знаменитим чорноземом, і помірний клімат століттями годували наших предків різноманітними ягодами, фруктами та овочами. Проте з чаєм (у класичному, тобто у китайському розумінні) не вдалося.
Чай як явище (а точніше філософія) не визнає суворих догм. Тому, якщо ми говоримо про український чай, то ми говоримо про знамениті карпатські суміші. Ці суміші, або тизани, це сотні лікувальних трав у різноманітних поєднаннях і, що особливо важливо, з широким спектром лікувальних властивостей. Традиційно українські тизани включають суцвіття, плоди та ягоди, що робить їх не лише корисними, а й дуже смачними.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.