Чай зелений "Японська Сакура" – Сенча з вишнею, журавлиною та трояндою

🌸 Ніжність сакури | Фруктово-квітковий букет | Багатогранні смакові нотки
Відчуйте гармонію далекосхідних традицій з зеленим чаєм "Японська Сакура" від Mercato. В основі цього вишуканого напою – китайська Сенча (великий лист), що недарма є популярною базою для різних чайних сумішей.
Її цікавий, злегка гіркуватий (на відміну від японської Сенча) смак з ароматом трави та водоростей вдало відтінюється шматочками сушеної журавлини, ніжними бутонами троянд та делікатним ароматом вишні. З кожною новою заваркою цей чай відкриває абсолютно нові грані смаку та аромату: квіткові, деревні і, навіть, мигдальні!
✨ Склад чаю "Японська Сакура"
- Чай китайський зелений Сенча (великий лист)
- Журавлина сушена
- Бутони троянд
- Ароматизатор ідентичний натуральному "Вишня"
🏞️ Країна походження: Багатство чайних провінцій Східного Китаю
Східна частина Піднебесної – це Маньчжурія, рівнинна, приморська, мусонна. Мінливий клімат з ранковими туманами та вечірніми дощами створює майже тепличні умови для вирощування ніжних, тонких і вишуканих чаїв.
Саме тут розкинулися найпопулярніші «чайні» провінції, які подарували світу добру половину «Славних чаїв Китаю», включаючи:
- Аньхой: Хуаншань Маофен, Цімень Маофен, Тайпін Хоукуй, Маоцзянь, Кимун (Цімень), Ганпаудер та улюблений багатьма Люань Гуапянь.
- Фуцзянь: Байхао Інчжен, Баймутан, Дахунпао, Уї Цілань, Молі Хуача, Аньсі Тегуаньінь, Женьшень Улун, Танья Гунфу.
- Чжецзян: Сіху Лунцзін, Ланьсі Маофен, Юцзі Сянмін Маофен.
- Цзянсу: Дунтін Білочунь.
- Цзянсі: Лушань Юньу.
- Шаньдун: Суньчжень Ча.
- І, звичайно, острів Тайвань – чиї улуни є темою для сотень вдумливих чаювань.
♨️ Правильна технологія заварювання – гарантія задоволення смаком
💡 Заварюйте "Японську Сакуру" правильно:
- Кількість заварки: 3 г сухої заварки на 300 мл окропу.
- Підготовка посуду: Першою порцією води слід обполоснути посуд для заварювання, щоб краще зберігав прийнятну температуру.
- Посуд для заварювання: Найкраще підійде скляний або керамічний чайник.
- Метод: Зазвичай цей купаж заварюють шляхом настоювання.
Спасибо за подарки к заказу