Чай китайський зелений Сенча Аліса.
Смак: вишуканий, терпкий, з легкою гірчинкою та ледве відчутним солодкуватим ананасовим післясмаком
Склад: чай китайський зелений Сенча (крупнолистовий), журавлина сушена, яблуко, шипшина, полуниця, ароматизатор ідентичний натуральному ананас.
Ніжна сенча, що виграє усіма відтінками пастелі. Насиченості легкої напою додають справжні ягоди та фрукти: шипшина, яблуко, полуниця та журавлина. В післясмаку важко вловимий смак ананасу, що приємно здивує.
Правильна технологія заварювання
3 г заварки на 300 мл. води при температурі 90-95 градусів С. Заварювати 6-7 хвилин.
Колір, смак, аромат і вплив чаю на організм
Чай Аліса підвищує загальний тонус організму, стабілізує рівень цукру в крові і запобігає розвитку цукрового діабету першого типу. Поліфеноли, що містяться в зеленому чаї Сенча, стабілізують метаболічні процеси в організмі, прискорюють їх і сприяють схудненню.
Східний Китай — рівнинна, приморська, мусонна частина Китаю. Мінливий клімат з ранковими туманами і вечірніми дощами немов теплиця для ніжних, вишуканих чаїв. Тут розкинулися найпопулярніші «чайні» провінції, які подарували знамениті чаї Китаю: Хуаншань Маофен і Цімень Маофен, Тайпін Хоукуй, Маоцзянь, Люань Гуапянь, Байхао Інчжен, Баймутан, Дахунпао, Уї Цілань, Молі Хуача, Аньсі Тегуанинь, Женьшень Улулн, Танья Гунфу, Сіху Лунцзін, Ланьсі Маофен, Юцзі Сянмін Маофен, Дунтін Білочунь, Лушань Юньу, Суньчжень Ча і, нарешті, тайванські улуни.
Очень вкусно. Сейчас это мой любимый чай
Клубника во вкусе преобладает, поэтому все, кто любит всё клубничное, будут в восторге.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.