Чай зелений з жасмином.
Смак: вишуканий, терпкий, з легкою гірчинкою та ледве відчутним солодкуватим ананасовим післясмаком.
Чай китайський зелений (середньолистовий), квіти жасмину, ароматизатор ідентичний натуральному Жасмин
Східний Китай – Східна частина Піднебесної – це та сама Маньчжурія – рівнинна, приморська, мусонна. Мінливий клімат з ранковими туманами і вечірніми дощами – це майже теплиця для ніжних, тонких і (так-так) вишуканих чаїв.
Тому саме тут розкинулися найпопулярніші «чайні» провінції, які подарували світу добру половину «Славних чаїв Китаю»: Аньхой (Хуаншань Маофен і Цімень Маофен, Тайпин Хоукуй, Маоцзянь, Кимун який насправді Цімень, Ганпаудер і улюблений багатьма Люань Гуапянь), Фуцзянь (О, це не просто провінція, це чудо що за провінція! Байхао Інчжен, Баймутан, Дахунпао, Уї Цілань, Моли Хуача, Аньси Тегуаньінь, Женьшень Улун, Танья Гунфу!), Чжецзян (Сіху Лунцзін, Ланьсі Маофен, Юцзі Сянмін Маофен) , Цзянсу (в цій провінції варто відзначити тільки про один чай, але зате який – Дунтін Білочунь!), Цзянсі (Лушань Юньу), Шаньдун (Суньчжень Ча) і, нарешті, острів Тайвань (ох, тайванські улуни – це тема для сотень вдумливих чаювань).
Правильна технологія заварювання.
3 г заварки на 300 мл. води при температурі 90-95 градусів С. Заварювати 6-7 хвилин.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.